fredag 29 januari 2010

Musik inom kort...

Som hemmahörande västsvensk trodde man vid det här laget inte sina vindtåliga ögon, då snön fortsatte att vraka ner som i den vitaste fjällby. Snart Februari och vintern är härligt vit som i Astrid Lindgrens barndom, precis som det ska vara.

Nere i källarn har vi försökt hålla värmen så gott det går, trots rutor från 1800-talet och charmiga sprickor i väggarna. Värmande soppor och en och annan irish coffee beställs och rosiga kinder har väl inte hört till ovanligheterna. I slutet av februari kommer vårens första musikhändelse gå av stapeln. Janie Jagborn, detta ungdomliga musikgeni, skall tillsammans med 2 familjemedlemmar, Claes & Denice, (även dom betydligt mer musikaliska än undertecknad) framföra sitt projektarbete i form av en konsert på Laxen. Musiken som bjuds är en salig blandning från klassiker som Ted Gärdestad, rock i lugnare skepnad genom bl.a. Aerosmith, modernare radio-hitar i egen tappning samt mycket mycket mer. Spelningen kommer att äga rum torsdag 25 februari.

( Jag vill inte låta allt för polisig och mitt pekfinger vill helst inte spännas och långsamt vaja fram och tillbaka men bokar ni bord en musikkväll hos oss så vill vi att ni äter också! Allt för många gånger har vi fått neka folk med ett otroligt musikintresse som velat ha en helkväll med god mat, dryck och fantastisk musik, för människor som bokat bord tidigt, gillar musik men som tagit en vatten och därmed tagit upp intresserade människors platser. Fortsätter det så kan vi lika gärna göra som andra krogar i stan, ta inträde...)

Vi har någon provning och ytterligare musikkväll på g. Dessutom kan ni som gillar öl och musik hålla kvällarna i början av mars lediga. Då byter vi nationalitet någon kväll och hoppas det är grönt för alla komma ner! mer info inom kort...

ha det!
/Alex

2 kommentarer:

  1. Från säkra källor har jag redan fått höra om denna fantastiska musikkväll den 25:e! Eftersom jag och några andra har en viss connection med en utav musikerna i denna otroligt musikaliska grupp, så förväntar vi oss väldigt bra platser så att vi inte går miste om en endaste ton i deras framförande! Vi kommer med all säkerhet att äta o dricka så det står härliga till! Vi ser framemot en toppenkväll i vintermörkret! Obekräftade källor säger att Calle Kristiansson från "Idol" 2009 också kommer att uppträda denna kväll, stämmer det??

    SvaraRadera
  2. Kära fröken Mobjer!
    Jag har förstått att du och dina gelikar har en arbetande kameleont ibland er. Ena stunden proper klädaffärsarbetare, ena stunden superstar på en utav stans krogar. Jag betvivlar inte er förmåga att äta & dricka, kära damer och även om detta inte vore fallet så ordnar vi självklart bra platser till så fint folk. Ang ryktena om Calle väljer jag att lämna över frågan till vår pressekreterare, dvs. mig, som säger; ingen kommentar...
    Tack för att du läser bloggen ingela, kanonkul! Hör av dig ang hur många ni blir =) hälsa ingvar! /alex

    SvaraRadera

Bloggintresserade