fredag 8 januari 2010

Ny Rom och gällande happenings i Vår.

Precis som utlovat innan vårt lilla juluppehåll så har vi nyinkommen dryck att skryta med! Som de flesta säkert förstår försvinner ju julölen i och med att julen är slut, neeej den varar inte ända fram till Påskan, men däremot får vi in ny starkdryck i form av Rom. Plantation-serien utökas
med rom ifrån Panama, Jamaica, Barbados (från 2000 samt en 20årig) och även Trinidad. Utan att låta allt för självsäker eller självgod så kan jag nog påstå att vi stärker vår position som Falkenbergs, och kanske Hallands, Rom-krog nr 1.

Även våra provningar för privatpersoner och företagare börjar rulla mer på rom-sidan, där vi bl.a. har kört basic-provningar, lite mer exklusiva samt Rom med tillbehör och man märker att Rommen är här för att stanna, och då tänker jag inte på den ljusa silverrommen som varit den mest sålda spriten i världen i otroligt många år.

De senaste dagarna har vi fått mycket samtal angående provningar på Laxen. Svaren de fått har varit detsamma. Vi avvaktar med att anordna öl- vin- eller spritprovningar i vår. Anledningen är att vi ordnat provningar i flera år och det senaste året så har intresset varit svalt som en Januaridag i Falkenberg 2010, många säger sig vara intresserade men när det väl kommer till kritan så händer inte mycket. De fåtal som ofta är snabba och anmäler sig får vi ge negativa besked i och med inställda provningar. Men men vi får se, kanske vi drar igång någon enstaka framöver.

Gällande musikkvällar däremot så kommer det komma. En redan klar är trion med efternamnet Jagborn, Janie, Claes & Denice kommer köra en trevlig musikalisk afton i mitten på Februari, datum är inte helt spikat ännu.

Har ni förslag på kvällar eller är sugna på något speciellt så är ni välkomna att höra av er till mig! Det är alltid intressant! Är det så att ni är sugna på diverse provningar så hör av er så skräddarsyr vi något för er!

ha det i det ljuvliga vädret!
/Alex

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade