tisdag 9 februari 2010

Love is in the aiiiir....

En av de kanske allra mest kommersiella högtidsdagarna de senaste åren är i antågande! Alla ni som inte har en inbyggd almanacka pustar ut av tacksamhet att jag skriver detta blogginlägg eftersom ni slipper chockas, skämmas, bli utskälld och sova på soffan de kommande veckorna. På söndag är det nämligen alla hjärtans dag. Oavsett vad man tycker om denna dag fylld av röda hjärtan, puttegull och fjuttenull så har ens egna principer och åsikter inte någon talan. Inte denna dag iallafall. Och definitivt inte om du är av manligt kön...

Om du känner att det finns någon av motsatt (eller samma) kön som kanske betyder lite lite mer än andra av det aktuella könet, och att den som lyckats fånga en smula mer av din uppmärksamhet även hyser likartade känslor så kan vi nog fastslå, även om du inte erkänner eller har märkt det, att du har en flick- eller pojkvän, en fru, en man, en sambo, en särbo, en nuvarande fd, ett omstartat ex eller en aktuell flört. Då är det läge att kamma hem extrapoäng genom att bjuda ner personen i fråga på Laxen denna söndag (14/2). Vi har öppet i stort sett hela dagen så ni är hjärtligt välkomna!

3 kommentarer:

  1. Jag gillar verkligen ditt enkla raka språk när du nu gör allt vad som står i din makt för att övertyga "puttegull-fjuttarna" att styra kosan ner i Källaren Laxens förhoppningsvis rosa-skimrande lokaler den 14/2! Synd bara att du själv inte får möjlighet att skämma bort din alldeles egna lilla sångfågel eftersom vi drar iväg med henne på modemässan i Köpenhamn just den dagen.... Ibland kör det ihop sig minsann!

    (Bord är fixat till den 25:e hoppas jag?)

    Vi ses! /Ingela M

    SvaraRadera
  2. hehe just det... Det var ett par år sedan vi firade någon 14/2-dag, blir svårt i detta jobbet! Men man kan va klyschig; -alla dagar är alla hjärtans dag för oss...- haha... ert bord är bokat! Ses =)

    SvaraRadera
  3. Tack för en väldigt god middag 14/2, toppklass!

    SvaraRadera

Bloggintresserade