fredag 12 februari 2010

ST PATRICKS DAY!




I höstas gjorde vi slag i saken och startade en egen tradition här i Falkenberg. Inte för att det inte finns någon som inte firat det innan men vi tog festen till offentlighetens vardagsrum när vi körde en tre dagars Oktoberfest i och med Laxens 85 årsdag i restaurangbranschen.

Nu är det dags för ytterligare party... 17/3 är det nationaldag!!!! Den grönaste av dagar denna vintriga tid! IRLANDS NATIONALDAG och dags för vår egen tolkning av St PATRICKS DAY!!! Utöver vår vanliga meny har vi en specialmeny med irländsk touch, + det svarta guldet, Guinness, rinner från faten i baren och hela personalstyrkan bär grönt, pratar fort och dansar riverdance! Musiken blir självklart autentisk, Irländsk folkmusik med klassiker som The Wild Rover & The drunken sailor strömmar ur högtalarna och den glada, gröna, irländska stämningen kommer att vara på topp! Eftersom vi aldrig går ut i halvfart kör vi 3 hela dagar. 17/3, 18/3 och 19/3 (ons, tors, & fre)!
VERY WELCOME!!
/Alex

2 kommentarer:

  1. Oj, nu blir det körigt! Nu gäller det att planera jobbschemat så att man kan va med på allt roligt som händer! Källaren Laxen är faktiskt den enda krogen i stan som har lite nytänkande, ni har saker på gång och ideér! Den enda kritiken jag kan komma med är att vi stackare som jobbar i butik skulle välkomna att det händer saker på lördagar också så man slipper tänka på att man ska upp lö fm och vara pigg o fräsch och ta emot alla kunder med ett leende på läpparna... då går det inte an att ha varit på "Laxen" kvällen innan och firat "St Patricks Day"! För övrigt e ni bäst:)

    SvaraRadera
  2. "...hela personalstyrkan bär grönt, pratar fort och dansar riverdance!"

    Ser fram emot detta!

    Sláinte

    SvaraRadera

Bloggintresserade