onsdag 24 februari 2010

Musik 25/2 och Kanonpriser 27/2!!!!

Vem hade trott detta, när det började snöa runt nyår... Att den vita, vackra massan skulle ligga kvar som ett mjukt skynke över Halland när det egentligen snart skall vara vår. Många svordomar har säkerligen fallit över snön men det finns inte så mycket mer att göra än att skotta, och beundra moder naturs krafter...

Imorgon är det dags för Janie Jagborns projketarbete! Som alltid när det är musik på g i källaren finns inte många lediga stolar kvar och det aktuella familjenamnet drar utan tvekan mycket folk! Detta blir en fantastisk musikkväll, det vet jag! SÅ titta ner om ni känner för lite skönsång denna vinter-torsdag!

De senaste månadernas Lördagar har dragit fantastiskt mycket folk. Inte bara matgäster utan öldrickare som tröttnat på oändligt dunk och helt enkelt vill kunna konversera i trevliga lokaler samtidigt som de avnjuter en god öl. Framförallt är det mycket ungdomar i 20-årsåldern och hoppet är stort angående framtiden, att det finns så många väluppfostrade och skötsamma ungdomar det ger oss småföretagare vilja att fortsätta jobba! För att bjuda tillbaka lite till er som tillbringar så mycket tid hos oss så är vi en liten "after-dinner" på Lördag!

Mellan kl. 23 - 01 slår vi till med kanonpriser bland allt möjligt! Fatöl för 40:-, drink för 60:- m.m. Välkomna!
Alex

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade