onsdag 1 juli 2009

Sommar, sommar och sol, havet och vinden...

Glad Sommar!

Solen skiner som om den aldrig månne gå ner, turisternas strumpor är uppdragna till knäna och de semesterfirande falkenbergarna blir så där skönt avslappnade som bara de blir. Nu är det sommar och det märks! Lunchen på Källaren Laxen har vart igång i snart en vecka och den är välbesökt, vad jag vet så är det bara vi som kör a Lá Carte Lunch i sommar bland stadsrestaurangerna.

Söndag den 19/7 kör vi igång med en favorit i repris. Nämligen Chill Out Sunday! En härligt avslappnad kväll med flytande föda i mängder, trubadur, DJ, en skön drinkbar, specialpriser och härliga människor. I sommar har vi Chill Outen under fyra söndagar i rad, så slå er ner i vår sköna lounge-avdelning på uteservering och avnjut öl, vin, cider, whisky, rom, konjak, champagne eller varför inte mousserande Rosé till bra priser.
Tisdag nästa vecka (7/7) så kommer Magnus Nilsson & Hans Schakonat och underhåller framåt kvällningen och så fortsätter det sen på tisdagar i sommar med olika trubadurer.

Ett stort antal nya öl har kommit in på vår gedigna lista också. Eller vad sägs om Murphys, Guinnes (med skumbricka, så den blir perfekt upphälld), Adnams, Guldkällan från Örebro, och så länge lagret räcker även en specialare vid namn Ahle Sommar Spetz. Sista lådan i sverige ska sägas! Tack för det Jonte & Nille!
Vi ses i solen! /alex

1 kommentar:

  1. Alex, du är våran favorit-bartender!
    //Bodington-gänget

    SvaraRadera

Bloggintresserade