tisdag 23 juni 2009

God kväll och glas midsommar i efterskott!

Som ni törstiga säkert märkt hade vi en välbehövlig semester under midsommarhelgen vilket resulterade i stängd restaurang. Det anordnades en liten kick-off för sommarens personal vars jobb drar igång på riktigt på fredag denna veckan. För er som inte hade äran att närvara så kan jag avslöjas att det bjöds på dryckesprovning, finurlig pop quiz a La undertecknad, helikopterfärd och en fantastiskt trevlig middag hos våra konkurrenter tillika samarbetspartners nere på Ocean bar & grill.

Den nya menyn kommer att dyka upp här på sidan inom kort, och jag kan avslöja att en del favoriter stannar kvar på menyn medans enorma räkmackor, en efterfrågad skaldjurspasta och kalv blir nykomlingar under sommaren.
From Fredag kommer vi att köra a La cartè lunch precis som förra sommaren mellan 12- 16. Därefter har vi mat från vår vanliga meny.

AfterWorken tar en paus nu under sommaren men som ni säkert läst innan och kan se på vårt sommarschema som ligger på hemsidan så har vi olika trubadurer under hela sommaren ändå.
Välkomna! /Alex

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade