onsdag 3 juni 2009

Nu börjar sommarn på riktigt.

Hej allesammans!
Får väl börja med att be om ursäkt för mitt sena blogguppdaterande, men undertecknad har haft en del att stå i den senaste veckan, en sommar som kom tidigare än väntat vilket ledde till fullsatt uteservering och halv personalstyrka, sommar-schemaplanering som kan vara krångligare än vad man tror, och på detta kom barnafödande mitt i alltihop.

Men som sagt, vår uteservering är uppe på allvar, stor som förra året + att vår härliga lounge-sektion utökats med ännu en soffgrupp. En perfekt hörna för att njuta av sol, semester, öl, vin och allt möjligt som gör livet värt att leva.

I sommar kommer vi försöka utnyttja vår uteservering så mycket som möjligt så om Tone och de andra skulle vilja fixa fram lite extra soldagar så skulle jag vara otroligt tacksam. I juli kör vi igång med lite happenings på allvar. Vissa tisdagar kommer vi att ha trubadurer, och vi kommer även köra förra årets succè i repris, Club Chillout Sunday på vissa söndagar med trubadur och DJ.
Trubadurerna som dyker upp i sommar är både gamla godingar och nya tillskott till musikeliten i Falkenberg. Kristofer Greczula från våra after work- fredagar dyker upp, även Christian Ambrosius tillsammans med Jesper Folkesson kommer spela. Henrik Karlsson och Alexandra Murdock som både spelat förra sommaren, i höstas och på vår Cornelis-kväll kommer tillbaka. Nyheter på Laxen i sommar är Janie Jagborn tillsammans med Olivia Stålbom som hittils fått låta sina mer kända fäder underhålla falkenbergarna. Och sist men inte minst kommer stjärnskottet Johan Örjansson med sin underbara stil spela för oss i sommar. Tider om när kommer senare.

From. den 26e juni kör vi ju igång med lunch och även en ny meny igen.

Tack för den här gången.
ps. Vill passa på att Gratulera våra härliga kockar som tar studenten i veckan. Robban och Mattias, ni kommer få slita i sommar =)

/Pappa Alex

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade