tisdag 14 juli 2009

For those about to rock, we salute you!

For those about to rock, we salute you!

Rhapsody in Rock bidrog, kanske utan vetskap, i lördags till rekord i Irish coffee tillverkning nere i källaren. Farinsockret yrde, grädden skvätte och den irländska whiskyn flödade, härligt! Läste recensionen i GT där textförfattaren saknade "storheter som Carola och Jill Johnsson" och att "startfältet var svagt". Den stackars mannen måste växt upp i en dokus-realitet och schlager-värld, där Abba och Carola dyrkats som den store själv och där avsaknaden av Rock var något som aldrig egentligen saknades då den aldrig upplevdes. Hur man kan kalla giganter som John Lord och Albert Lee för ett svagt startfält förstår jag inte. Men vad vet jag, en enkel bloggande yngling med ett för stort förråd av onödigt vetande om alkoholfyllda drycker...

På tal om Rock så kommer ju nästa storhet i Deep Purple gänget att gästa Falkenberg om några veckor. Glenn Hughes! Grand rock går av stapeln den 28/7, och numera är det även officiellt att mr Wells favoriter i körslaget dyker upp på scen, Team Wells på Grand Rock alltså!

Ikväll gästas Laxen av Johan Örjansson, förhoppningsvis blir det kanonväder så denne talang kan förgylla våra öron och hjärtan med sång utomhus. På söndag är det dags för Chillouten igen, blir nog en riktigt bra premiär, då spelar Greczula, som är revanschlysten efter en släng av lunginflammation. Även Drinkbar på uteserveringen och specialpriser i baren, kom förbi efter att FFF spöat Assyriska så blir det även gul-vita priser på öl!!

För övrigt så var herrarna Lord & Lee otroligt nöjda med mat & dryck på en icke nämnd restaurang i stan. Kom ner så visar jag var de satt, lägg en femma i burken bara =)

Ha det! /Alex

ps. "Hit behöver man inte gå för att man vill fira, hit går man för glädjen" - Martin Hasselöv 22.45 9/7

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade