torsdag 30 juli 2009

Stort, riktigt stort!

Fantastisk recension i HN, på löpet med GT, lyriska rockfantaster och kanonnöjda falkenbergare!
Bilder finns längre ner på sidan, kolla även de riktigt fina bilder som finns på http://hn.se/kulturnoje/musik/1.535714

Grand Rock bjöd i år på en fullspäckad och riktigt bra show. Bland artisternas framföranden fanns låtar från storheter som Rainbow, Aerosmith, Robbie Williams, Meatlof, Imperiet, ACDC mfl. Alla som uppträdde i år gjorde en otrligt bra insats, det är egentligen makalöst att en så liten stad fullkomligt spottar ur sig talanger inom musiken. Inte nog med att vi redan har etablerade "unga" band som Sonic Syndicate och Union Square, nu har vi även Ambrosius, Greczula, Janie Jagborn, Olivia Stålbom som alla är runt 20 strecket, och framför som om de stått på scen inför tusentals hela livet! Härligt. Thumbe är som vanligt samspelade och med tanke hur bra de gick ihop så skulle inte jag bli förvånad om de spelar ihop med Mr Hughes fler gånger!

Att sedan en legend, gubben var för tusan med i Deep Purple, han har även hunnit med en liten sväng i Black Sabbath, står på scen framför ätran en ljuv sommarkväll i Falkenberg är otroligt. För er som bara hört begreppet "voice of rock" så kan jag säg att det inte är en överdrift.

Tack till alla som kom. Tack för att ni gör det möjligt för oss arrangörer att våga och vilja fortsätta ordna sådana här tillställningar!
/Alex






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade