onsdag 22 juli 2009

"Mitt sommarloooov, så jätteskönt mitt sommarlooov..."

Hej hej!
Trubadurer-kvällarna har dragit igång och grabbarna som hittills underhållit har gjort detta med bravur och dragit man ur huse. Johan Örjansson, Greczula och nu igår även Mr Ambrosius är fantastiska sångare allihop som sätter sin egen prägel på det de framför. Alla tre kommer även att synas på nästa veckas Grand Rock.

Man får väl även passa på att tacka Herr Lundell, Uffe alltså, för hans spelning på torget. Oavsett om det vi hörde var hans skönsång eller om det var oljud från högtalarna så drog det folk ner i källaren. Ölet fullkomligt flödade denna ljuva sommarkväll, härligt!

I söndags hade ChillOuten premiär. Otroligt mycket folk som lyssnade när Greczula först lirade och DJ karla sedan tog öven nere i källaren. Denna gång provade vi med lite lounge/house musik, nästa vecka kör vi troligtvis på lite mer 90-tal... Lou Bega, Puff Daddy, Jumper, Yeah Yeah wow wow-stuk på det helt enkelt...=)
Om ni inte provat vår enorma räkmacka så passa på och gör det innan säsongen är slut. Gothia towers, släng er i väggen...
Glöm inte att köpa biljetter till Grand Rock!! Finns att köpa på Laxen, på Grand, Turistbyrån, Ticnet, för er som bor på Hansagårds camping så finns de där. Strandbadens gäster kan köpa där och för varbergarna så finns de att köpa på Paganini! Det kommer bli en fantastisk kväll!
//alex

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade