fredag 10 april 2009

Glad påsk...

Hejsan alla och glad påsk!

Långfredag och solen skiner. Gula fjädrar, påskkärringar och godisägg syns i varje gathörn och sillen och nubben förtärs som om det vore grönt gräs i en sandig hage. Dock ska väl sägas att vilda västern fasoner skuggat lite av denna så ljusa fredag i och med beskjutningen av anrika Gustaf Bratt, vi får hoppas att de skyldiga åker tillbaka till High Chaparall och sysselsätter sig med saloondans och guldvaskning i fortsättningen...

Igår hade vi en trevlig snapsprovning med gamle produktionschefen på Vin & Sprit, Kurt Dahlström. Både gamla godingar och nymodigheter testades och både sill och kokt lamm förgyllde Skärtorsdagens kväll som blev mycket lyckad.

Idag har vi öppet som vanligt, även Påskafton offrar vi för er skull men Påskdagen helgar vi och har därmed stängt. För er som är öl-sugna så har vi satt upp en liten, liten del av den kommande uteserveringen, ett par bord och stolar kommer få känna av vår ljuvliga kvällssol och filtar finns för de kallblodiga. Eriksbergs påsköl kan ju rekommenderas, har t.ex. fått toppbetyg i flera tidningar de senaste veckorna. Andra roliga nyheter är Ocean`s ekologiska Pale ale och Franziskaner Dunkel!

För att inte vara allt för enkelspårig så har vi lite vin-nyheter också, förutom lite kraftiga shiraz-viner för en lägre peng så har vi också tagit in en exklusiv och fantastisk Chateaneuf-du-pape och en riktigt bra Castaño dulce, ett rött dessertvin på övermogna monastrell-druvor! Drick det till en chokladbit, fantastiskt!

Välkomna medborgare!

/Påskharen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade