måndag 30 mars 2009

Visst gör det ont när knoppar brister...

Vilken helg! Trots VM-kval, Elin Sigvardsson, och en välkänd öppen dörr i staden så fullkomligt överfylldes källaren av finska bryggare, glada ungdomar och extremt nöjda revybesökare. Inte blev stämningen sämre av att den lediga helgen förgylldes av skönsjungande ungdomar beväpnade med gitarrer! Kristofer Greczula på fredagen och Christian Ambrosius tillsammans med Jesper Folkesson på lördagen.



Kristofer gjorde som vanligt alla dam-knän svaga innan han drog vidare till Halmstad och kämpade i Musik-direkt. Dock räckte det i år inte till avancemang, det ska väl sägas att tvivlet över att Kristofer inte ska bli något inom musik ändå troligtvis aldrig kommer börja gro.

Fetan & Kösens (Christian & Jesper) premiär på Laxen blev också succé enligt han som bokade. Den till synes lugna kvällen exploderade i gamla klassiska rockballader och omgjorda modernare höjdare! För er som missat någon musikkväll så var lugna, detta var inte sista gången!



April står för dörren och våren är på allvar strax här! Solen, det gröna gräset, prästkragar och allt vad det heter..
Angående våra olika evenemang. Snapsprovningen nästa vecka börjar fyllas på, Havets läckerheter är redan full och även vår exklusiva 7-rätters den 6 juni visar tendens att bli en fullsatt och lyckad händelse. En del platser finns dock kvar så var inte rädda för att slå en pling. I Påsk har vi öppet som vanligt, skärtorsdagen, långfredagen och påskafton kommer att fungera som vilken härlig, mat- och drycknjutningskväll som helst på källaren laxen, medan söndagen dvs. påskdagen är en helig och härlig vilodag som vilken söndag som helst...

Dessutom kommer en del ändringar göras på menyn inom kort, i och med nya, ljusare tider får vi i restaurangbranschen också tillgång till bl.a. vårprimörer och en del säsongsbaserade råvaror som kommer lätta upp menyn och göra den ännu bättre!
Vi ses!
/alex

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade