lördag 14 mars 2009

Vårvindar friska!

Lördag (söndag) och klockan är strax 02. Restaurangen är fortfarande väldigt befolkad men alldeles strax traskar folk hemåt, eller till de få danställen i staden, vars tillstånd att servera alkohol till kl 03 är i bruk. Nu börjar man åter igen känna puls i vårt härliga serveringsyrke. Man måste väl säga att vardagarna i Januari, Februari i lågkonjukturstider varit sådär roliga. Men nu börjar alltså våren, mars, och alla människor känns positiva och sugna på mat och dryck igen!

Vår älskade falkenbergsrevy gör våren betydligt lättare för oss restaurangrävar. Tack vare dessa människors ofattbara kompetens hålls en annars relativ trött stad vid liv under ett dvalande vinterhalvår och för detta är vi oerhört glada. Inte nog med att Håkan, Bertil, Lena och de andra hjälper oss, de förgyller även vintermörkret för så många tusen människor som under de senaste månaderna sett revyn.

Fredagen den 27:e kommer återigen Mr Grezcula hit och spelar, missa inte detta! Nya öl har kommit in på vår gedigna lista, bl.a. en del ale från London och en mörk mexikan. Vinlistan har även den utökats. Snart är det även dags för snapsprovning med Kurt (missa inte att anmäla er!)

Ha en fortsatt trevlig helg!
//alex

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade