tisdag 5 maj 2009

Rock den 28/7!!!!!!!!

Hallå!

Regnet gör idag vår annars så blåa himmel lite gråare, men frågan är om detta gör så mycket med tanke på all härlig sol vi fått den senaste tiden! I sommar däremot, då kommer solen skina som aldrig förr och ledigheten, semesterfirandet och utekvällarna kommer florera som ordvitsar i På spåret. En av alla dessa kvällar i sommar så kommer något väldigt speciellt att hända, då är det nämligen dags för en efterlängtad repris från förra året, Grand Rock!

Källaren Laxen tillsammans med Grand ordnar för andra året i rad sommarens stora Rock-konsert i Falkenberg. Förra året stod scenen med ryggen mot ätran precis vid Tullbrons fäste, solen sken medans några små mörka moln försökte oroa arrangörerna, ölvagnarna var laddade och Rock-suktande falkenbergare njöt av sin ledighet. De etablerade och proffesionella T.H.U.M.B.E. med Hans Schakonat och Magnus Nilsson i spetsen agerade husband denna kväll då vi fick se storheter som Claes Jagborn, Kjell Gunnarsson, Beppe & Tamsen, Matilda Schough, Christina Tellqvist, Michael Abrahamsson framföra klassiska rocklåtar på sina egna vis.

Van Halen, U2, Whitesnake, AC/DC var några av de ökända som hyllades. När fyrverkerierna dalat ut och de hoppande konsertbesökarna lugnat sig förflyttade sig stora delar av publiken in till Grand för nästa konsert med Rydell & Quick!

I år gör vi om samma sak, med en stor skillnad, vi vet vad vi ska göra bättre. Förra året var en chansning som gick hem, Falkenbergarna är underbara människor som älskar musik, i år blir hela arrangemanget ännu större. Mer möjligheter till dricka, mer musik innan konserten i form av trubadurer och förband, större VIP område, och ännu större artister. Förutom T.H.U.M.B.E. så återkommer Claes, Kjell, Matilda, & Christina. Ett fantastiskt gäng unga talanger dyker också upp i form av Johan Örjansson, Kristoffer Greczula, Janie Jagborn, Olivia Ståhlbom, och Christian Ambrosius. Dessutom ett helt gäng med hemliga gäster som kommer leverera Rock, även dom!

OCH vi har ingen mindre än "The voice of ROCK", Glenn Hughes, fd Deep Purple & Black Sabbath + en otroligt framgångsrik solokarriär bakom sig som dessutom har flera succéartade samarbeten bl.a. med Toni Iommi och Gary Moore på sitt cv.

Tisdagen den 28/7 kommer att bli en kanonkväll! För er som är sugna så finns biljetter att köpa på http://www.ticnet.se/ eller på Turistbyrån. För företag så finns det VIP-paket att köpa där 3-rätters, dryck, inträden, reklamplatser m.m ingår. Även VIP-paket för privatpersoner på Grand finns att köpa. För mer info gå in på http://www.grandrock.se/ eller ring mig på 0703780841

Let`s ROCK!!!!


/Alex

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade