tisdag 10 februari 2009

Midvinternattens köld är hård...

Goddag alla glada!
Hoppas att veckan har börjat smärtfritt för er allesammans. Själva har vi haft ännu en hektisk helg, fredagen kunde dock ha varit lite mer arbetsam men man kan ju inte jobba bakdelen av sig varje helg bara för att man önskar!
I lördags var det fantastiskt trevligt nere i källaren, först många nyfkna, mat- och dryckesintresserade gäster, sedan en nästan full källare av glada människor med framförallt den sistnämnda flytande födan som intresse. Efter elva-tiden fullkomligt ramlade det ner folk i alla åldrar, ingen var på dåligt humör!! Helt fantastiskt!

Annars har veckan börjat i lagom takt som veckorna ska börja denna lite kallare del av året. För er som fullkomligt skiter i inredning så läs inte kommande meningar, men ifall någon annan är intresserad så har vi precis bytt heltäckningsmatta längst in i restaurangen. Jag antar att inte många märkte av den gamla mattan som låg där, oberoende av påverkan från alkohol, men den var inte rolig. Nu är det helfräscht med en nyrenoverad garderob som bonus. (Undertecknad vill inte dra åt sig all ära men en 80- 90 % kan han nog glänsa sig i...)

Den 6/3 har vi nästa happening på Laxen. Då kommer Henrik Karlsson & Alexandra Murdock och förärar oss en Cornelis-kväll. I höstas ägde en omåtligt popuär Ted Gärdestad-kväll rum och med tanke på hur fort bkningarna trillar in denna gång förväntar vi oss en väldigt gemytlig kväll.

Nu när det gått någon vecka med den nya menyn så måste man ge en eloge till Peter & Oskar i köket. Detta var deras första egna meny på restaurangen och trots viss påverkan av Familjen så har de gjort det kanon! Jag kan utan att skämmas rekommendera varenda rätt!

ha det fint så ses vi medborgare!

mvh Alessandro los Bennhedenos!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade