torsdag 26 februari 2009

Gitarren är stämd och ljudet är checkat!

Hej alla och grattis till Dan, det är ju hans dag idag... TorsDAN...

Ett grått och, i gemene mans vintertrötta ögon, tråkigt väder ligger som en hinna över vår lilla västkuststad. Solen syns inte ens vid horisonten och alla näktergalar har tagit sina glada vårröster och flyttat någon helt annanstans. Vad ska vi då göra åt detta fenomenalt stora och brådskande problem? Inget egentligen, då de flesta av oss arma själar valt att bo i ett land som, under 9 månader av året, inte längre har några typiska, barndomsupplevda, bullerby-årstider, utan istället en svårdefinerad blandning av väder och vind. Men visst, jag säger som er, mina alltid-lika-positiva-och-starka-läsare, "Det är en värdslig sak".

Nog om väder och sådant tidsfördrivande vardagsprat. Imorgon är det återigen fredag och vi kör, med start klockan 16.00, igång vår traditionella After Work. Precis som varje sista fredag i månaden träffas hårt arbetande medmänniskor i vår gemytliga källare och umgås och har det trevligt i en, ofta, otrevlig tid. Kristoffer Grezcula, även känd från Idol och bandet Damn Delicious, spelar och för er som inte får nog av honom imorgon så uppträder även bandet ihop med andra lokala stoltheter i Hjortsbergs idrottshall på lördag. Vi drar ner priser på utvalda öl och någon maträtt rejält och vi hoppas våra Tapas-tallrikar blir lika uppskattade imorgon som de senaste fredagarna.

För er som var rädda att ni alltså inte skulle ha någonting att göra på fredag så har ni nu egentligen ingen anledning till att sitta hemma. Troligtvis kommer det upp lite bilder från Trubadur-kvällen inom kort!

Vi önskar er alla en trevlig helg!
Mvh Alex

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade