måndag 16 februari 2009

Love is in the air...

Ännu en helg och ännu en 14:e februari avklarad. Alla hjärtans dag.

Restaurangen var fullsmockad av mysiga, djupt suckande, och förälskade kärlekspar. Jag och min bror gick runt med varsin liten gitarr och sjöng bella notte och stjärnorna lyste klart över Falkenberg...nästan iallafall. Många kärlekspar hade bestämt sig för att fira denna kommersiella kärleksdag hos oss, de som inte fick plats i källaren eller på någon annan eminent restaurang i staden har troligtvis ringt oss under den gångna veckan och ju närmre kvällen i fråga vi kom desto mer desperata eller uppgivna lät de stackars männen som ringde... (de flesta var troligtvis män som i lite för sent läge upptäckt att alla hjärtans dag stundade, vi hoppas att ni klarade er ur situationen i fråga utan större åkommor). Dessvärre har vi i vår lilla källare inte så många platser och vi gör vad vi kan för att få in så många som möjligt utan att det blir för trångt. Så försök igen nästa år, lite tidigare då så får ni säkerligen bord.
Tack alla ni som var här, otroligt trevliga människor som i stort sett allihop lät oss kombinera maten med drycken, detta gör ofta upplevelsen till en synergi, två plus två = 5...

Imorgon är det Whiskyprovningsdags och inte vilken sketen blended som helst utan helsvensk Mackmyra-provning med Mackmyras egen Erik Bräck, som gjorde ett par utmärkta provningar på Laxen förra året. Förhoppningsvis kommer det upp lite bilder från detta inom en snar framtid. Tills dess gott folk, ha det fint, njut av solen, drick måttligt och ha det bra!

//Alex

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade