onsdag 5 maj 2010

Killarna från Damn Delicious tolkar Foo Fighters unplugged!

Nu är det vår på riktigt och som utlovat dyker det upp iallafall ett musikarrangemang innan sommaren. Kristoffer Greczula & Samuel Berg från Damn Delicious tolkar Foo Fighters unplugged den 14/5 hos oss på Laxen!!
Själva spelningen kommer att sätta igång senare på kvällen, runt 22 - 22.30 ungefär, då det troligtvis kommer dyka upp mycket folk så vill vi inte stojja till stämningen för matgästerna som kommer tidigare. Så ni som bokar bord, det kan alltså bli mycket folk då spelningen drar igång, bara så ni vet.

(OBS! Klarspråk och utan krusseduller så ligger det för övrigt till så här: Vi vet hur många musikintresserade männsikor det finns i vår stad som öppenhjärtligt stöttar både de unga musikerna på uppgång och oss som arrangörer och som vanligt tar vi inget inträde på våra arrangemang. Detta innebär också att vi inte accepterar att någon BOKAR BORD för att sedan inte äta. Det finns allt för mycket folk som tyvärr missar våra arrangemang pga snåljåpar som bara vill lyssna på musik, oavsett vilka som spelar eller vad som spelas)

I sommar kommer vi köra trubadurer på Tisdagar from i slutet av Juni och genom hela sommaren. Vi kommer även att ha trubadurer under lite olika händelser i stan! Vilka som kommer spela och spelschema kommer inom kort.

Kolla även gärna killarnas facebookgrupp för arrangemanget på Laxen där vi även lägger upp bilder efter spelningen. "Foo Fighters kväll på Laxen" heter gruppen logiskt nog...

Välkomna!
/Alex

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade