måndag 17 maj 2010

Härlig helg, långa köer och tack stammisar!

Tack för en fantastisk helg kära falkenbergare!
I fredags drog Kristofer Greczula & Samuel Berg från Damn Delicious, bokstavligt talat, fulla hus. Vi hade väl anat att det skulle komma mycket folk till liten lokal men att be folk vända och söka sig till andra nöjen var tyvärr ett nödvändigt måste i Fredags. Killarna levererade som vanligt, alltid kul att se att de två går in för sina spelningar till 100 % och repar in repertoarer längre och bättre än många!

Jag som extraknäckande entrévärd tackar alla som trots kyla och vind, ändå uppträder trevligt och förstående medans de i snigelfart går framåt för att komma ner i en varm källare. Som många säkert också märker så kör vi samma regler för alla, har vi kö så står alla i den frysande tillsammans. Vi har inga gräddfiler, gästlistor eller vipköer...varför? För att i stort sett alla våra härliga gäster är lika mycket stammisar allihop. Ni fortsätter komma vecka efter vecka och det betyder mycket för oss. Det är tack vare er vi fortsätter driva Laxen som vi gör.

Vi ses! /Alex

2 kommentarer:

  1. Oavsett om man tar med sig släkten för att äta sig igenom "hela" menyn eller om man "bara" vill slinka ner för att gå vilse på öllistan känner man sig lika välkommen.

    Så länge ni fortsätter driva Laxen som ni gör fortsätter jag komma vecka efter vecka.

    SvaraRadera

Bloggintresserade