fredag 9 april 2010

Nytt vårtecken i stan!!!

Ett vårtecken lika säkert som vitsippan skymtas numera i stan. Studenternas tal, den lilla skönsjungande fågeln och fotbollens försäsongsmatcher med varm saft kan slänga sig i väggen. Soffan är äntligen på plats utanför Laxen. Det innebär att sommaren snart är här. Rosévin i solen, grillat, den bekanta dimman av välbefinnande som ligger lugn och rofylld över Falkenbergs innerstad, den där känslan av att alla de rödbrända kinder man möter mår bra och är lediga och lyckliga.

Den aktuella menyn går på högvarv och för att ha varit "en dålig period" på året så har vi haft mycket att göra! För er som vill ha en smakupplevelse utöver det vanliga rekommenderar jag Kalvbräss eller Egenrökt vildand som förrätt. Lammlägg, eller röding är inte fel som varmrätt och till dessert sitter hallonfromage eller vår aktuella mjölkchokladbrulé inte fel...
Passa på att komma in för vi byter meny i slutet på månaden igen i och med alla vårprimörer som tittat fram under den bortsmälta snön.

Efter den glada påsken flyter det på som vanligt i källaren. Helgen är öppen som vanligt och vi tackar Falkenbergsrevyn för detta året! Bra jobbat som vanligt.

Välkomna allesammans!
/alex

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade