fredag 26 mars 2010

Veckans öl!

"Vintern rasar ut bland våra fjällar...."

Man hinner knappt säga vår förrän den där käcka norskan deklarerar nedfall i form av snö igen... Dock icke i Falkenberg centrum får vi hoppas! Förra veckan körde vi som bekant St Patricks Day och Guinness dracks som om det var saft, mycket trevligt. Den irländska musiken hördes knappt för den höga ljudnivån i Källaren. Och nej vi kommer inte köpa nya högtalare, Laxen är inget Harrys, inget Disco och inget Grand. Och så kommer förbli, vill man lyssna på dunka dunka och dansa finns det andra trevliga ställen...

I och med det svarta guldet på fat så kom min eminente bror på idén om veckans öl! Så hädanefter kör vi, förutom Granat, EN fatöl som vi bytar kontinuerligt, allt för att ni ska få variation på härlig, kall öl från tappkran! Aktuell just nu är Kilkenny! Också en irländare, också bryggd av Guinness men rödare i tonen och utan den kraftiga brändheten som kan hittas i Guinness.

Är ni inte vän med Källaren Laxen på Facebook så bli det genast! Där blir ni uppdaterade snabbare på vad som är aktuellt på krogen.

/alex

1 kommentar:

Bloggintresserade