tisdag 20 oktober 2009

Höstiga nyheter!

Hej allesammans!

Hoppas ni trvis i vårt höstfärgade Sverige dessa, lite kyligare, tider!

Här nere på Laxen har vi full rulle! Helgerna har rättat till sig sedan den där tråkiga perioden i början av september och nu känner vi att Falkenbergarna, och mycket folk utifrån, är sugna på god höstig mat & dryck därtill förstås!

Vi har på menyn infört ett par menyförslag, antingen för dig som är lite lat och tycker det är smidigt eller för dig som älskar mat och dryck. Självklart går det även att enkelt be oss välja passande dryck till respektive rätt, detta kan man nämligen välja att det ska ingå. Så för er som är sugna på en 3-rätters eller varför inte lyxa till kvällen med en fantastisk 6-rätters, så är ni välkomna!

Fredagen den 30 Oktober gör Carlsberg äntligen det de borde gjort för längesedan! De inför den danska julölspremiär-traditionen! Så på eftermiddagen denna fredag går en kortege med häst och vagn, tomtar och allt som hör julen till från Tullbroskolan via tullbron och till stans alla krogar och självklart även Källaren Laxen. Finns det någon krog du hellre vill avnjuta årets första julöl på än Källaren Laxen? Nere i de varma källarlokalerna med lika öl-förtjusta människor som du! Den där första provsmaket på årets julöl är lika viktigt som att Karl-Bertil Johnsson stjäl från de rika på julafton! "Ett väl utfört arbete ger en inre tillfredställelse" OCH därefter förtjänar man också en riktigt god öl...

Välkomna!
/Alex

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade