tisdag 22 september 2009

Glass & Sprit, After Work och Oktoberfest!

Hej hej hallå kära läsare!

Det var några veckor sedan och vi har nu kommit igång med vår härlga höstmeny! So far så har allting gått kanon och responsen har varit toppen! Det ger en verkligen energi när man får sätta igång med en ny meny, både vi ute i restaurangen, kockarna och gästerna tycker ju om lite variation. Tveksamt om man skulle orka jobba på en restarang som alltid har samma meny...

Vi kommer ju nu i höst alldeles strax igång med våra evenemang och provningar. Först ut är Jan "Karla" Karlsson från SIA nu på torsdag! En provning som jag tror är helt fantastisk. Karla är sedan tidigare yrken väl bevandrad inom ölkulturen men jobbar nu alltså på Slöinges stolthet nr 1 och kvällens provning går in för att kombinera sött och starkt, eller helt enkelt glass och dryck.

Karla ger oss prov på både klassiker från SIA och nyheter på glass-sidan som kommer i en helt ny dimension när den kombineras med ex. portvin eller rom. Ingår i provningen gör också middag! Så ring och anmäl er, än är det inte för sent!

På Fredag är det också återigen dags för After Work. Skivaktuella Kristoffer Greczula spelar från 16-tiden och framåt! Bra priser både på mat och dryck! Välkomna.


OCH ALLIHOP, MISSA INTE VÅR OKTOBERFEST 1-3 OKTOBER! Oktober-öl i mängder, härlig mat som sweihaxe och Sauerkraut. Än så länge är det ont om dragspelare som är sugna men har ett par riktigt sköna skivor på g hehe...

Wilkommen! /Alex

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade