lördag 21 november 2009

Örjansson rockade, + julklappstips och händelser framöver

Igår kväll gick alltså vår efterlängade Thåström-afton av stapeln! Ingen mindre än Falkenbergaren och megatalangen Johan Örjansson, detta inbitna Thåström-fan med enormt punkhjärta, stod för underhållningen som gick igenom allt ifrån Thåströms solotid, till Imperiet, Ebba Grön och även en och annan låt från projekt som Sällskapet. För alla Thåströmfans var detta en helt fantastisk kväll. Johan körde två riktigt långa set och man märkte hur han brann för vad han gjorde.

På tal om Herr Örjansson så håller han ju på för fullt med att spela in ny skiva i och med hans nyvunna skivkontrakt. Lycka till med detta Johan och även ni andra som är inblandade, Jens, G-klaven m.fl.

Nere i källaren är det snart dags för jultider! Ny meny fr.o.m den 25/11! Julölen börjar också strömma in, som innan har vi Falcon Julöl och även Jacobsen Golden Naked Christmas ale. Igår fick vi också in Ocean Julöl från Ocean Bryggeriet i Göteborg! From Söndag den 29/11 har vi ju även öppet på söndagar iochmed våra härliga julskyltningar i vår lilla stad!

Välkomna Välkomna!

Ps. Under hela December är det möjligt att köpa ett presentkort hos oss värde 500:- för 450:-, Perfekt Julklappstips!!! ds.



Kolla även in Johan på hans Myspace-sida!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade