tisdag 4 augusti 2009

Ozonlager hit och växthus dit...

Hej hej!

Den mystiska väderutvecklingen fortsätter sin oberäkneliga resa mot en difus framtid. Ozon hit och växthus dit, det vi verkligen vet är att regnar det som i Amazonas (fast kallare) första veckan i Augusti, då försvinner turisterna in ifrån västkusten likt ljusskygga lemlar. Tråkigt för all näring i staden men över vädrets makter kan vi inte råda. Förhoppningsvis får vi en fortsatt trevlig och ljus augusti och ett par soliga, färgglada och vackra höstmånader.

Väderutvecklingen innebär hursomhelst att vi kortar ner vår lunchsäsong med en vecka och vi är således inne på vår sista lunchvecka för det här året.

Chillouten i söndags var så chilloutig som vi vill att det ska vara, lugn aukustisk musik av Henrik & Alexandra och riktig sing-a-long-vänlig pop/rock levererat från DJ K! Nästa söndag kör vi slut på krutet för den här sommaren.
Då ska öl bort från hyllorna, rosévin skall drickas upp och en hel del sprit auktioneras ut till högstbjudande (nej myndighetsmänniskor, inte bokstavligt talat...)


Idag Tisdag spelar Janie Jagborn & Olivia Stålbom som senast sågs på Grand Rock. Både aukustiskt och piano, m.m utlovas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade